Şehit Ercan Günay Anadolu Lisesi

Vizyon: Geleceğin Dünyası ve Türkiye’sinin şartlarını şimdiden öngörüp genç bireylerimize rehberlik ederek gerekli donanımları edinmeleri sağlamak, bu amaçla hem birlikte çalıştığımız öğrencilerimize hem de ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak.okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Ülkesini,ailesini, kendisini seven,Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yeteneği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır. Aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTİKLAL MARŞINI EN GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İL İKİNCİLİĞİ

Isınma: KLİMA İLE ISINMAKTADIR.
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ALMANCA
Servis Bilgisi: ÖZEL SERVİS
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL, BADMİNTON
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZ 17/04/2020 TARİHİNDE AÇILMIŞTIR.

WEB - https://segal.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLTEPE MAH. 2870 SK. NO 3 SARIÇAM / ADANA